Δηλώσεις Συμμετοχής

  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020.

  Ημερομηνία διεξαγωγής:
  19 & 20 Σεπτεμβρίου 2020

  Επιλέξτε την απόσταση που θέλετε να τρέξετε και δηλώστε με ακρίβεια τα στοιχεία σας. Η συμμετοχή σας είναι έγκυρη μόνο μετά την έγκαιρη καταβολή του τιμήματος συμμετοχής, ανάλογα με την απόσταση που έχετε επιλέξει.

  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: Στον παιδικό αγώνα όλα τα παιδιά μέχρι και 12 ετών, στους υπόλοιπους αγώνες όλοι οι αθλητές και αθλήτριες από 18 ετών και άνω. (2000 και μεγαλύτεροι – ρες)

  Τρόποι πληρωμής

  Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  Τράπεζα Πειραιώς

  Δικαιούχος: Δέσποινα Γιαννακοπούλου

  ΙΒAN: GR1001711530006153145161382

  ΚΩΔ. SWIFT/BIC: PIRBGRAA

  Κόστος συμμετοχής:
  • Μηδενικό κόστος για τον παιδικό αγώνα Loza kids Race
  • 20€ για το συνδυαστικό πακέτο spike + 7,5km
  • 25€ για το συνδυαστικό πακέτο spike + 19,5km

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας αμέσως μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας.

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ: Ακυρώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν γραπτής αιτήσεως και μόνο μέχρι τις 2 Μαίου 2020. Μετά από αυτή την ημερομηνία, κανένα αίτημα ακύρωσης συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτό.

  Required*

  (Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986 δηλώνω ότι: έχω υποστεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είμαι απολύτως υγιής για να συμμετέχω στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα. Αποδέχομαι πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα Amorgos Trail Challenge 2020 που θα λάβει χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Αμοργού ή κατά τη διάρκειά του καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου σε αυτόν όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος και των μονοπατιών. Παραιτούμαι από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχομαι ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου. Ακόμα δίνω την έγκρισή μου στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες μου ή βίντεο από τον αγώνα ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχω καμία οικονομική απαίτηση. Δηλώνω ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής και εμπιστευτικότητας της εταιρίας χρονομέτρησης και τις σχετικές πληροφορίες και τις αποδέχομαι.)

   
  © 2019 Chronosystems. All Rights Reserved. Designed By Chronosystems